Min senaste instagrambild


Inatt för 40 år sen föddes jag. Att ha fått växa upp under 80 och 90-talet har varit häftigt. Mina intressen har bl.a varit tv-spel, att hyra en NES-konsol på Mickes Video i Väsby när den släpptes va tex en milstolpe. Eller när man fick sin första skateboard. Och när Transformers sändes på Sky Channel i programmet Fun Factory 1988 ska vi inte ens prata om. Allt det här har byggt den jag är idag. Och att starta ett band som spelar 80-tals synthmusik är de roligaste nånsin. Och imorn (midnatt) släpper mitt band @starcassette vår låt 80s kids som handlar om allt de där under uppväxten. Helvete va kul de kommer bli.

Inatt för 40 år sen föddes jag. Att ha fått växa upp under 80 och 90-talet har varit häftigt. Mina intressen har bl.a varit tv-spel, att hyra en NES-konsol på Mickes Video i Väsby när den släpptes va tex en milstolpe. Eller när man fick sin första skateboard. Och när Transformers sändes på Sky Channel i programmet Fun Factory 1988 ska vi inte ens prata om. Allt det här har byggt den jag är idag. Och att starta ett band som spelar 80-tals synthmusik är de roligaste nånsin. Och imorn (midnatt) släpper mitt band @starcassette vår låt 80s kids som handlar om allt de där under uppväxten. Helvete va kul de kommer bli.

Var är jag: Östermalm, Stockholms Län, Sweden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *