Min senaste instagrambild


Idag ska pappa Chrille lära er en liten kulig sak om det här med att posta saker på nätet. Jag såg ett klipp där polisen kastar undan en kvinna i tunnelbanan i dagens fredliga lilla sammanstrålning. Hemskt säger alla, grisar säger andra osv. Nu till det knasiga här. Tittar man på HEEELA filmen, som finns på Facebook. Så blir poliserna attackerade 5sekunder innan kastet, av typ 30 pers. Så, då tänkte jag en vänlig upplysning till seinabosey vore på sin plats då jag anser att har man 6-siffrigt följarantal medföljer även nån form av ansvar. Och det ser ni på bild två. Och av nån konstig anledning, kanske ett feltryck eller två. Så raderades min kommentar OCH jag blev blockad från henne. Hur knasigt va inte det? Så det mina kära följare är det som kallas propaganda. Ps denna film delas även av några av våra mest folkkära artister nu. Tänk va snabbt man kan sprida hat och fel shit? Kram på er! Hoppas ni gillade kvällens lektion.

Idag ska pappa Chrille lära er en liten kulig sak om det här med att posta saker på nätet. Jag såg ett klipp där polisen kastar undan en kvinna i tunnelbanan i dagens fredliga lilla sammanstrålning. Hemskt säger alla, grisar säger andra osv. Nu till det knasiga här. Tittar man på HEEELA filmen, som finns på Facebook. Så blir poliserna attackerade 5sekunder innan kastet, av typ 30 pers. Så, då tänkte jag en vänlig upplysning till seinabosey vore på sin plats då jag anser att har man 6-siffrigt följarantal medföljer även nån form av ansvar. Och det ser ni på bild två. Och av nån konstig anledning, kanske ett feltryck eller två. Så raderades min kommentar OCH jag blev blockad från henne. Hur knasigt va inte det? Så det mina kära följare är det som kallas propaganda. Ps denna film delas även av några av våra mest folkkära artister nu. Tänk va snabbt man kan sprida hat och fel shit? Kram på er! Hoppas ni gillade kvällens lektion.

Var är jag: Stockholm, Sweden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *