Min senaste instagrambild


Juni. Min månad. Även månaden jag fyller 40. Känns läskigt att veta vad en 20-årsperiod nu är. Och inte ha nån del i dimma så att säga. På 20 år har jag gjort massor av kul saker. Min första hemsida 2002 fram till nutid. Fick jag göra om de skulle jag göra 90% helt annorlunda. Mitt tips till er där mittemellan nånstans: Va en skön person, låt inte ego och girighet styra karriären. Räcker långt med att va en skön person och ha lite talang. Nåt jag ångrar att jag inte va för 15 år sen. Resultatet blir att du sitter dag in och dag ut och gör nåt du inte vill sen annars. Skål för 40 och allt va de innebär! #old #snydersepiskaresa

Juni. Min månad. Även månaden jag fyller 40. Känns läskigt att veta vad en 20-årsperiod nu är. Och inte ha nån del i dimma så att säga. På 20 år har jag gjort massor av kul saker. Min första hemsida 2002 fram till nutid. Fick jag göra om de skulle jag göra 90% helt annorlunda. Mitt tips till er där mittemellan nånstans: Va en skön person, låt inte ego och girighet styra karriären. Räcker långt med att va en skön person och ha lite talang. Nåt jag ångrar att jag inte va för 15 år sen. Resultatet blir att du sitter dag in och dag ut och gör nåt du inte vill sen annars. Skål för 40 och allt va de innebär! #old #snydersepiskaresa

Var är jag: Stockholm, Sweden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *