Min senaste instagrambild


Igår när vi tittade på Svenska Hollywoodfruar så sa dom att den hetaste behandlingen man kan göra i LA nu, är en ansiktsbehandling som heter penis facial. Namnet kommer ifrån att dom använder stamceller ifrån förhuden på koreanska spädbarn. Ja, du läste rätt. Jag vill tacka mannen som valde det namnet istället för EFG Serum som är mer tekniskt korrekt, och krona dig den bästa trollaren i världen. Helvete vilken förebild. #penisfacial

Igår när vi tittade på Svenska Hollywoodfruar så sa dom att den hetaste behandlingen man kan göra i LA nu, är en ansiktsbehandling som heter penis facial. Namnet kommer ifrån att dom använder stamceller ifrån förhuden på koreanska spädbarn. Ja, du läste rätt. Jag vill tacka mannen som valde det namnet istället för EFG Serum som är mer tekniskt korrekt, och krona dig den bästa trollaren i världen. Helvete vilken förebild. #penisfacial

Var är jag: Gärdet Gräset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *