Min senaste instagrambild


Har du en sån här skiva? Då är du välkommen på kaffe (med mjölk/havremjölk eller socker) eller te om man vill, till min studio på Karlaplan där vi installerar om datorn jag hittade i soprummet (se tidigare bild), jag kommer berätta roliga historier ur mitt liv och visa memes som kommer va inne i sommar. Hör av er, min G4:a behöver klös (ordvits).

Har du en sån här skiva? Då är du välkommen på kaffe (med mjölk/havremjölk eller socker) eller te om man vill, till min studio på Karlaplan där vi installerar om datorn jag hittade i soprummet (se tidigare bild), jag kommer berätta roliga historier ur mitt liv och visa memes som kommer va inne i sommar. Hör av er, min G4:a behöver klös (ordvits).

Var är jag: Östermalm, Stockholms Län, Sweden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *