Min senaste instagrambild


Ledigt rum hos oss. Är du en person som uppskattar folk som tittar ner i golvet när du går förbi, minimal mänsklig kontakt under kontorstider, arga sms sekunden du glömmer koppen på diskbänken osv?? Då är du redo att bli en i gänget hos oss. Vi sitter på Karlaplan / Östermalm / Gärdet och vill ha nån sköning som uppskattar en spontan AW en tisdagsförmiddag. PM’a mig ifall de låter som nåt för dig för att få reda på detaljerna.

Ledigt rum hos oss. Är du en person som uppskattar folk som tittar ner i golvet när du går förbi, minimal mänsklig kontakt under kontorstider, arga sms sekunden du glömmer koppen på diskbänken osv?? Då är du redo att bli en i gänget hos oss. Vi sitter på Karlaplan / Östermalm / Gärdet och vill ha nån sköning som uppskattar en spontan AW en tisdagsförmiddag. PM’a mig ifall de låter som nåt för dig för att få reda på detaljerna.

Var är jag: Wonderbird AB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *