Funderat på att fixa ögonfransarna

Det är dags för mitt nya jag!

Jag har länge velat fixa min ögonfransar. Och nu har jag äntligen hittat mitt favoritställe i Stockholm.
Det är Fransförlängning Stockholm som gett mig den extra lilla skjuts jag behövde för att ta tag i min dröm.
Jag har länge funderat på hur jag vill ha mina fransar och nu står det helt klart. Jag hittade en fin bild och tänker att jag gör precis som på bilden. Kika här!

tjej gör fransförlängning i stockholm

Man kan tycka att det är lite “mycket” men jag går in med inställningen att inga fransar kan vara för långa eller för stora.
Det har ju blivit mer eller mindre ovanligt att inte fixa sin ögonfransar nu för tiden. Och för mig är det väldigt viktigt att följa med i de trender som finns.

Materialet är viktigast

Jag har läst lite om det och det verkar vara lite av en materialsport med fransförlängning. Här är en bra artikel.

Jag tänker att jag vill hitta en salong som använder sig av Swedish Naturals produkter. För då vet jag att det blir ett bra materialval.

När det kommer till vilket lim det är spelar ingen större roll för mig. Bara de sitter bra och inte ramlar av.

Lokalen är också superviktig

När jag väl ska göra min fransar vill jag att jag ska känna mig som hemma i lokalen. Det ska vara mysigt inrett och jag vill bli bemött med ett leende när jag kommer dit. Man ska helt enkelt känna sig välkommen och som en i gänget, annars får man inte riktigt den där känslan av att man skämmer bort sig.
Det får gärna finnas kaffe eller te för mig och de andra kunderna så man har något att smutta på när man sitter och väntar på sin tur.

Resultatet är självklart allt

Men det allra viktigaste är så klart att personalen är ambitiös och utbildade inom sina områden. Jag vill gärna träffa någon som både kan ge mig hjälp och vägledning till mitt nya ögonliv. Kanske lite tips och tricks på hur man håller mina nya fransar pigga och alerta över en lång tid. För det är ju dyrt att fixa fransarna, så det vill man ju inte behöva göra varje dag. För mig räcker det om jag går dit 1-2 gånger i veckan och fixar till dom.

De får ju absolut inte hända att de ramlar av eller så när man är på en fin gala med massa kändisar eller dylikt.
Och jag som är på väldigt många galor och fina tillställningar måste verkligen vara säker på att inget händer med mina fransar.

hon får fransarna fixade

Nästa gång jag går på röda mattan och blir fotograferad vill jag verkligen att all fokus riktas mot mig och mina nya ögon. Det ska vara så att kamerablixtrarna nästan slutar att fungera.
Jag hoppas verkligen att jag blir nöjd med mina nya fransar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *