Tips för trädgården

Nu har ju inte vi så mycket trädgård då vi bor i en lägenhet i stan. Men OM man har villa, med trädgård, så vill jag rekommendera en kunds företag. Nämligen Trädgårdsskötsel Stockholm. Dom har hjälp mina svärföräldrar massor och när det kommer till just anläggning, murarbeten, gräsmattor, bevattning och såna prylar så är dom helt suveräna.

Målet för oss är ju nångång att flytta till villa, helst på Lidingö då Celina har starka rötter där, och att det är najs lixom. Då kommer vi garanterat ha en trädgård och då vill man ju gärna inte spendera halva sitt liv med att stå och påta i den. Då tycker jag man lätt kan skaffa sig nån som hjälper till med sånt. Och då är Trädgårdsskötsel Stockholm faktiskt väldigt bra.

Några andra coola bilder på feta trädgårdar som jag har sett tidigare är typ dessa:

https://goo.gl/images/7tyMCU

https://goo.gl/images/p39M89

https://goo.gl/images/p39M89

Helt galna. Men sån sån trädgård har jag nog inte tänkt att vi ska ha haha. Men en lagom, en skön grill, en skön plats där man kan sitta och chilla. Drömmen vore ju såklart en pool, men känns kanske lite avlägset, men vem vet, anything can happen som man brukar säga.

 

En sån där skulle ju typ räcka haha. Kostar säkert bara 15 lax i månaden att värma upp typ, nä en pool i Sverige är väl kanske inte asaktuellt med tanke på vädret här med mera.

Celina och jag har satt som mål att ha ett eget hus och en egen trädgårdsfirma inom några år iaf, man behöver ju inte ha något slott utan något man kan bo i utan att man måste memorera 18 miljoner varje månad lixom. När jag jobbade med musik så hade jag som dröm att ha en musikstudio i en villa, typ nere i källaren. Sen när jag “slutade” jobba med musik så försvann den drömmen också, men nu börjar den komma tebax lite smått när man inser hur mkt man tycker det är osoft med grannar ibland.

I vår förening så är dom flesta faktiskt väldigt softa, det är några som inte riktigt har fattat det där med barnuppfostran. Men i det hela så är det väldigt bra tycker jag. Vi har haft det rätt jobbigt i början med två psykfall som grannar, men dom flyttade sen och sen dess har det varit otroligt najs faktiskt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *