Mina två bolag

Jag måste ju berätta om mina två bolag som jag har. Jag har ju jobbat med musik större delen av mitt liv men gör inte det längre, mer än på hobbynivå lixom. Men det första bolaget jag hade hette Standstraight AB. Det hade jag mellan 1999-2015 typ. Det var min musikstudio i Upplands Väsby. Var en otroligt rolig period där jag träffade mina livs bästa vänner. Här är ett par bilder därifrån:

 

Totalt så var det tre studior uppdelade på typ 120m2. Vi spelade in allt ifrån band till artister, skrev låtar och proddade grejor lixom.

Sen startade jag Wonderbird AB som är en webbyrå i Stockholm.

Där jobbar jag fortfarande, Sara redigerar och producerar böcker och jag jobbar med webb. Vi har även våra musikrelaterade grejor där, mello och eurovisionlåtarna osv. Vi har vår lokal på Armfeltsgatan som ligger på Karlaplan, lokalen är på 150m2 och jag är jätteglad att vi fick just den. Jag har inga bilder än men ska åka och ta det under nästa år nångång. Nya lokalen är uppdelad på 4 halvstora rum, med bra akustik osv för det var en ljudfirma där innan.  Här är en bild på mitt rum:

 

Sen har jag på senate tiden även startat ett företag som säljer en digital lösning till bostadsrättsföreningar. En brf hemsida så att säga. Den är väldigt bra då man som styrelse kan göra massor med saker, och som medlemmar kan man också göra massa smarta saker. Man kan skriva nyheter, på anslagstavlan osv. Styrelsen kan lägga upp avtal, ekonomi, protokoll och massa sånt så dom inom 10 sekunder kan hitta det dom söker efter. Nu har jag börjat googleoptimerat sajten också och den ligger redan topp-4 på alla söktermer. Så det kommer bli spännande att se ifall nån kommer kontakta oss genom det. Jag vet inte riktigt hur det har gått till men kul som fan är det iaf.

Priset varierar beroende på hur många hushåll det är, men ifrån 499kr i månaden tar jag för plattformen. Det är lite dyrare än konkurrenterna men produkten är mkt bättre än alla konkurrenter också så, dom får den bästa hemsidelösningen för bostadsrättsföreningar som finns just nu.

Kontakta mig gärna ifall du är nyfiken på att läsa mer om plattformen så kan jag komma och visa en demo på den osv. Finns även massa BRF’er jag kan skicka länkar på på förfrågan.  Jag hoppas det kommer lyfta inom ett par år så man kan luta sig tebax och käka mackor och dricka skumpa hela dagarna.

Hehehe.

//Chris

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *