Konvertera vår Countrymall ifrån Logic till Pro Tools HD

Är veckans och dagens första challenge.

Jag har ju gjort en mall i Logic som jag är jävligt nöjd med. Låter färdigmixat direkt när vi lägger saker. Men samtidigt har jag haft lite ångest över detta då jag faktiskt har ett ProTools HD system OCH dessutom ett stort mixerbord som är kopplat till Protools ..  Samt att lite saker i native-världen märker jag att jag verkligen förstår varför jag lämnade..  Som latencyt och alla skumma krascher…

countryteaser

 

Edit: Det vart strömavbrott här alldeles nyss, så jag slutade skriva för en timme sen. Nu är allt igång igen. Alla lampor på mixerbordet hade slutat funka men det är back up igen så att säga.

Nu är iaf min konvertering till ProTools HD klart. Känns sjukt skönt .. Man känner DIREKT hur jävla rappt och smidigt allt går, inga fördröjningar vad du än gör, ingen datorkräm som behövs etc..   I have missed it helt klart .. Och kunna köra alla cue-mixar och sends m.m på fysiska reglar.. heeej och hå …   kolla hur jävla glad jag är här ..

bild

 

Här ser ni även mitt härliga template klart …  Nere i högra kan man se System Preferences. . Dvs hur mkt resurser som dras (dom mörka är det som finns kvar). Då är det ett helt countryprojekt med pluggar på alla kanaler, trummor, bas, elgitarrer (3x stereo), 2 akke, mandolin, banjo, lapsteel, sång, körer, auxar med reverb, delay, percussion etc etc …  Och det är jättemkt kvar..  Samt 0-latency vid tracking..     Oh how I missed you !

Skärmavbild 2013-05-13 kl. 11.34.36

Nä .. man kanske ska jobba lite idag också !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *