Lansering av ett nytt företag.

Idag så lanserade jag min webshop för avslappningsmusik.

Jag har spelat in väldigt mycket olika typer av meditationer (själva pratet) åt några utav dom största profilerna i Sverige. Och gång på gång möttes jag av hur pass låg kvalité musiken hade som instruktörerna hade med sig. Och dom tyckte det också.

Då föddes idén.

Nu ett år senare är allt klart. Jag har gjort ALLT själv och är inte beroende av nån, varken musikaliskt eller tekniskt.
20130507-214258.jpg

Jag kommer hela tiden uppdatera sidan med mer och mer musik.

Allt är inspelat helt organiskt och av mig. Varenda litet ljud av en fågel, vind eller regn i bakgrunden är jag som varit ute på “fältet” och spelat in. Det har inneburit mycket jobb, men nu kan jag iaf stolt säga att det är på riktigt.

Här är min helsida i tidningen Inspire som kom ut idag. Imorn har jag en helsida i en betydligt större tidning hihi.

20130507-214619.jpg

Penetrering blogeeeeeen!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *