Helgens gigg

I helgen var jag och spelade på Hotell Monica i Hagfors

Jag spelar banjo i Chris Lindbergs band. Chris är ett f.d hockeyproffs som spelat i bland annat Färjestad och AIK och vunnit diverse SM-guld och sånt. Han har nu pga skador sadlat om till musik. Han är en grym countryartist tycker jag. Han är signad på majorbolag, Jörgen Elofson skrev första singlarna etc. Så det är väldigt kul att hoppa på ett riktigt projekt där det är rätt feta giggs direkt.

Chris Lindberg

Nu i helgen var vi i Hagfors och spelade. Nästa helg ska vi spela i Karlstad för 8000 pers. Sen på söndag är det eventuellt Bingolotto, och på måndag ska vi spela i MixMegapol med Adam och Gry.  Så det är kul med riktiga gigs, och jobba med en artist som är driven och jobbar arslet av sig för att nå framgång.

Sen att jag spelar banjo är lite sjukt, men jävligt kul. Jag spelar ju det dagligen på våra nashville produktioner så det är inte svårt på något sätt. Men det känns lite konstigt ibland att stå på scen med en banjo. Men jag älskar det såklart!

Tanglewood banjoJag har några olika banjos. Men live spelar jag på en Union Series banjo, dom är designade av nån legend i Nashville och låter grymt och är väldigt trevliga att spela på. Jag har spons på JAM som är den mest fantastiska butiken när det kommer till gitarrer, stärkare, akustiska gitarrer, banjos, mandoliner etc. Helt överlägsen. Denna är inte så dyr heller om man är sugen på att lära sig spela banjo. Typ 3-5000 nånstans.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *